Онлайн магазин за климатична и отоплителна техника и електроуреди за бита NICEMAG
0% лихва
Сортирай:
Виж продуктите

Инверторните климатици за отличен избор за икономично и ефективно отопление подходящо за всеки дом. Разликата в инверторните климатици  от конвенционалните, е тяхното функциониране. При един инверторен климатик е на лице възможност за контролиране и изменение на оборотите, които отчита компресора. Така работата му е по-ефективна и така се пести електроенргия.

Най-големите предимства на инверторните климатици са:

  • по-дълъг живот на компресора - при един такъв климатик може да се повишат оборотите поетапно, което намалява триенето в компресора, а това дава гаранция за дългосрочно функциониране;
  • автоматично размразяване - през зимнте месеци често се случва външното тяло на уреда да се замрази. При обикновения климатик размразяването е ръчно, с топла вода, но при инверторния се пести време, защото размразяването е автоматично.
  • висока енергийна ефективност - поетапното започване на работата на един инверторен климатик пести електроенергия и гарантира висока ефективност, като поддържа необходимата температура без това е да е за сметка на консумацията на ток.

Както при много други електроуреди, така и при всеки инверторен климатик мощността е много важна. При един стандартен апартамент средната отдавана мощност при отопление трябва да бъде 50 W/м3, а при охлаждане- 40 W/м3 .

При нас, в NICEMAG ще откриете богат асортимент от инверторни климатици на достъпни цени, с безкомпромисно качество от водещи марки като Bosh, Crystal, Daikin и др.

Прочети още