Онлайн магазин за климатична и отоплителна техника и електроуреди за бита NICEMAG
0% лихва
Сортирай:
Виж продуктите

Фризерите ракла са практични, мултифункционални и безценни кухненски помощници. Имат стилен, класически дизайн и са подходящи за всеки тип кухненски интериор. Наименованието му идва от начина на отваряне и вдигащия се нагоре капак, който прилика на този на раклите. Негового предимство е, че замръзява дълбоко хранителните продукти като гарантира запазване на вкусовите им качества. Температурите, при които функционира, зависят от марката и модела но са основно между -10 и -35 градуса, като настройките, отново според модела, може да се реализира по дигитлен или механичен начин. Полезният обем на вътрешността му може да варира между 140 и над 350 литра.

За кого са предназначени фризерите ракли? 

-Многочленни семейства;

-Домакинства, които имат много на брой пресни продукти;

-Професионални кухни в ресторанти и хотели.

За какви продукти е са подходящи фризерите ракли?

Фризерът с ракла е чудесно решение за дългосрочно съхранение на месни продукти, полу-готови продукти, зелени подправки, пресни плодове и зеленчуци. За въдворяването на ред може да се доверите изцяло на специалните за това удобни кошници. Една част от фризерите с ракла се продават в комплект с две такива, но по ваш избор може допълнително да закупите още. 

Какво още трябра да знаете за фризерите ракли?

-Консумацията на електроенергия зависи от класа на уреда. Нарпимер: Фризер с ракла от клас А++ с обем 380 л годишно изразходва по-малко от 40 лв. -В случай на неизправност -модерните фризери са изработени по такъв начин, че при проблем или спиране на тока, запазват продуктите безпроблемно до 65 часа -Препоръчително е един или два пъти годишно да се прави профилактично размразяване. Процесът се активизира по-лесно при уреди с тръба, която може да се оттича. Бихте могли да ускорите почистването, в случай, че използвате купа с топла вода. Нейните изпарения ще разхлабят залепналите по вътрешната част на стените парчета лед. В случай, че изберете модел със система No Frost, напълно ще се отървете от излишния лед.

В NICEMAG ще намерите богат асортимент от фризери ракли с безкомпромисно качество на световни и доказали се марки като Tesla, Gorenje и др.

Прочети още