Онлайн магазин за климатична и отоплителна техника и електроуреди за бита NICEMAG
0% лихва
Сортирай:
Виж продуктите

Хладилникът е основен уред, без който нито едно семейство не може. Той работи постоянно и целогодишно и това го прави един от най-големите енергийни разходи. При правилния избор на този тип бяла техника, много от стандартните разходи могат да се спестят и да получите допълнителни предимства.

Как да изберете хладилник за вграждане?

Размери

Това е ключов факттор. Хладилникът е голям уред и заема доста място в кухнята. За да определите кой размер е подходящ за вас, обърнете внимание на няколко детайла:

Членове на семейството- колкото повече хора сте вкъщи, толкова по-голяма охлаждаща машина ви е нужна. Ако сте 1-2 души, добър избор за вас е някой малките модели с обем от 250 до 360 литра, но ако семейството Ви е от 5 или повече човека ви трябва хладилник от 450 и повече литра;
Пространство- размерът трябва да пасва идеално в предвиденото за хладилника място;
Охлаждане- Хладилникът се нуждае от допълнително пространство за охлаждането на мотора за да не се повреди функционирането му. Препоръчват се по 5 сантиметра от всяка страна и те също трябва да се предвидят предварително.

Допълнителни функции

Обърнете внимание на следните функции:

диспенсър за вода и/или лед;
двойна регулация на температурата;
автоматична регулация;
автоматично размразяване;
No Frost система – пази от замръзяване и заледяване.

При нас, в Nicemag, може да откриете богат асортимент от хладилници за вграждане с безкомпромисно качество на изгодни цени и от световни марки.
 

Прочети още