Безплатен оглед и консултация | Nicemag
Онлайн магазин за климатична и отоплителна техника и електроуреди за бита NICEMAG
0% лихва

Безплатен оглед
и консултация

Фирма NICEMAG е ваш сигурен и надежден партньор в избора на най-подходящия климатик за вашият дом, офис или търговски обект. За да се изчисли големината на климатика е необходимо да се сформира оценка от няколко важни за помещението фактори, като големина в куб.м, изложение и наличието на подходяща изолация и дограма.

Ние можем да извършим оглед по два начина:
ONLINE
NICEMAG предоставя възможност за оглед в удобно за вас време и изцяло онлайн!
Вие избирате най удобния за вас начин, как да ни запознаете с параметрите на жилището си.
  1. Направете снимка или видео с мобилния си телефон.
  2. Нарисувайте избраното от вас помещение.
  3. Изпратете ни архитектурния план на жилището си.
Услугата е бърза, практична и ефективна. Ще спестите много време и ще получите качествена индивидуална консултация. Очакваме Вашите снимки, видеоклипове или скици на:
E-mail: info@nicemag.bg
Viber чат: +359877542034
Messenger чат: NiceMag.BG
ИСКАМ ONLINE ОГЛЕД
ПОСЕЩЕНИЕ НА ТЕХНИЧЕСКО ЛИЦЕ НА МЯСТО
Когато не сте сигурни дали избраното от вас място е подходящо за монтаж на климатик е препоръчително да поискате предварителен оглед на място. След посещението на техническо лице, вие ще получите и много допълнителна информация както за точната мощност на климатика, така и особености свързани с правилния монтаж и безпроблемната му експлоатация във времето. Цената на огледът е 40 лева и се заплаща на място, но при поръчка сумата се приспада от цената на монтажа. Съвет oт NICEMAG: Когато климатика работи в режим на отопление през зимния период от външното тяло се оттича вода, което трябва да се вземе под внимание при монтажа! ИСКАМ ОГЛЕД

Кога трябва да поискате оглед?

При помещения с форма П или Г, при различни елементи от интериорен тип или колони, които ще възпрепятстват работата на климатика е задължителен оглед.

Огледът е наложителен и когато не е наличен достъп за монтиране на външното тяло. Такава ситуация най-често възниква при отсъствие на прозорци на стената предназначена за монтаж, ако апартаментът е на последен етаж или е на лице скосен таван. Също е от значение и преценката по повод протичането на монтажа-дали ще е посредством външна стълба или чрез вишка, което оскъпява процеса. Тази информация трябва да бъде уточнена преди деня на монтиране, за да не бъде отложен монтажа заради невъзможност за достъп до мястото за монтиране на външното тяло.

Препоръчва се огледът да се реализира и при помещения с много голям размер. Посещението на място дава гаранция за отличен краен резултат и така най-лесно може да се определи каква е нужната мощност за климатизация на определеното помещение както и типът и броят на климатизаторите.