За нас | Nicemag
Онлайн магазин за климатична и отоплителна техника и електроуреди за бита NICEMAG
0% лихва

За нас

Кои сме ние?

Създадохме NICEMAG през 1990г. Основната ни дейност е съсредоточена в продажба, монтаж и гаранционен сервиз на климатична и отоплителна техника, както и електроуреди за бита. Наши  дългогодишни търговски партньори са ключови лицензирани представители на водещи световни марки в бранша. Благодарение на отношенията ни с тях, изграждани и поддържани с години успяхме да се заявим и наложим трайно на българския пазар като надежден, коректен, лоялен  и предпочитан партньор за нашите клиенти. Опитът ни показва, че стоките, които предлагаме са с най - ниските цени на пазара. Това ние успяваме да постигнем на базата на преференциални условия в отношенията ни с търговските ни партньори, част от които и производители. NICEMAG предлага изключително и само оригинално опаковани стоки от производител, без транспортни дефекти и стоки с нарушен търговски вид.

Основни приоритети в дейността на фирмата ни вече 30г. са коректност и доверие в отношенията с нашите клиенти, максимално достъпни цени на стоките и услугите, които предлагаме, гъвкави решения и полезност за крайния потребител.

Защото ВИЕ сте нашето вчера, нашето днес и нашето утре!

Какви продукти можете да откриете при нас?

В NiceMag.bg можете да откриете всички домакински уреди. При нас ще откриете качествени климатици, термопомпи, бойлери, конвектори, уреди за грижа за въздухагазови котлиуреди за вгражданедомакински уредихладилници и фризери, Wi-fi аксесоари и много други!

Защо да изберете нас?

Фирма NICEMAG е доверен партньор при продажбата, доставката и монтажа на климатици и климатични ситеми от далечната 1990 г., когато е създадена. С над 30 години опит в продажба, монтаж и гаранционен сервиз на климатици, компанията й нейния екип са се доказали пред хиляди доволни клиенти, които продължават да избират своя доверен партньор в избора на климатик за дома, офиса и всякакви помещения.

Какви са предимствата на NiceMag.bg?

  • Над 30 години опит на пазара на климатици в България
  • Лицензиран представител на климатици Daikin, Mitsubishi Heavy и Fujitsu в България
  • Хиляди доволни клиенти
  • Богат избор от климатици и климатични системи на конкуренти цени
  • Отлично обслужване на клиенти и внимание към вашите поръчки
  • Внимание към най-малкия детайл
  • Сертифицирани технически екипи за монтаж на климатици и отоплителна техника
  • Професионална консултация при избора на най-подходящия за вас климатик
  • Предлагаме гъвкави решения съобразени с вашите нужди за закупуване на климатик
  • Дистрибуция на климатици до всяка точка на страната

Кои марки климатици предлагаме?

Какво друго отличава NiceMag.bg от останалите конкуренти?

НайсМаг е Home Comfort Expert на производителя Daikin за България. На пазара в България моделите климатици Дайкин за охлаждане са класифицирани с най-високите етикети за енергийна ефективност. Избирайки климатик Дайкин вие се докосвате до иновативните технологии, като получавате цялостно решение, което увеличава максимално възвръщаемостта на инвестициите ви. Екипът на Daikin се стреми към разработване на енергийно ефективни климатици и гарантира, продуктите под марката Daikin не само отговарят на изискванията, но и изпреварват с години законодателните стандарти.