Онлайн магазин за климатична и отоплителна техника и електроуреди за бита NICEMAG
0% лихва

Hitachi

Hitachi е основана през 1910 г. от електроинженера Намихей Одайра (1874–1951) в префектура Ибараки .Първият продукт на компанията е първият в Япония асинхронен двигател с мощност 4 киловата (5 к.с.) , първоначално разработен за използване в добива на мед . 
Компанията започва като вътрешно предприятие на минната компания на Фусаносуке Кухара в Хитачи, Ибараки . Odaira премести централата си в Токио през 1918 г. [20] Odaira измисли топонимичното име на компанията чрез наслагване на два знака канджи : hi означава "слънце" и tachi означава "изгрев". 

Защо да изберете брандът Hitachi?

Продуктите за дома на Hitachi са перфетно разработени, с гарантирано технологично съвършество и интелигентно функциониране. Притежават стилен, елегантен и минималистичен дизайн, който се сечетава идеално с всеки тип домашен и бизнес интериор. Hitachi създава създава оптимални и практички решения, проектирани за по-комфортен живот. 
В Nicemag ще откриете богато разнообразие от продукти с безкомпромисно качество ( климатици, термопомпи) на достъпни цени и с дълга гаранция!