Монтаж на електроуреди | Nicemag
Онлайн магазин за климатична и отоплителна техника и електроуреди за бита NICEMAG
0% лихва

Монтаж на електроуреди

Монтаж на електроуреди

Всички цени на електроуреди в сайта на NICEMAG  са без включен монтаж, както и закупуването на продукти от сайта, не е обвързано с монтаж от наши специалисти, за да е валидна гаранцията им. NICEMAG предлага квалифициран монтаж в следните населени места:

Монтажен център   Тип на уреда  Цена в лева

София и област, Пловдив и област, Варна и област , Стара Загора,
 Шумен, Русе, Свищов, Велико Търново, Бургас, Дупница, Плевен, Перник, Пазарджик, Хасково.
 

Плот за вграждане при направен отвор(с 2 зони)

 45 лв.

Плот за вграждане при направен отвор (с 4 зони)

 55 лв

 Фурна за вграждане 

 55 лв.

 Абсорбатор 

 55 лв.

Перални, сушилни, съдомиални и хладилници

 55 лв.


При желание за квалифициран монтаж от NICEMAG, можете да заявите това, като маркирате полето "искам монтаж"  при оформяне на поръчката и нашите специалисти, ще предвижат всички детайли от поръчката до извършване на монтажа в дома ви. За целта трябва да знаете, че ние разделяме цената на монтажа от покупката на продукта, което налага заплащането на услугата директно на монтажната група (изключение правят продуктите, които са с включен безплатен монтаж).

Екипът на NICEMAG ви напомня, че качествено извършения монтаж е предпоставка за валидността на Търговската гаранция на продукта, както и за неговото правилно експлоатиране и дълъг живот.  Ако клиента е в село на 10 км. от града в който предлагаме монтаж , транспортната такса е 10 лв . По 1 лв. на км. в едната посока, от табела до табела на града се засича

За демонтаж на стари уреди се заплаща в деня на демонтажа и е 15 лв.