Гаранция на климатици | Nicemag
Онлайн магазин за климатици, конвектори и бойлери NiceMag
0% лихва

Гаранция

Всеки закупен климатик от NICEMAG получава 100% валидна гаранция и пълно съдействие по отстраняването на рекламацията БЕЗПЛАТНО!

САМО ДВЕ СТЪПКИ са необходими за да се възползвате от търговската гаранция!

1 Въведете серийните номера на вътрешното и външното тяло!

След завършване на вашата поръчка, ще получите автоматичен имейл с бутон създай гаранционна карта от който сами можете да попълните личните си данни и серийните номера на двете тела на климатика, след което да изтеглите гаранционната карта на продукта и да я подготвите за попълване от монтажната фирма или техническо лице.

2 Прикрепете към гаранционната карта платежният документ!

След като заплатите климатика, куриера, ще издаде разписка за пощенски паричен превод, която следва да прикрепите към гаранционната карта на уреда. Ако сте избрали друг метод на плащане (по банка, с карта или на изплащане) NICEMAG, ще издаде фактура за направеното плащане, която следва да бъде прикрепена към гаранцията.

Важно! Гаранцията на климатика може да бъде стартирана с датата на монтажа ако се извърши до 2 месеца, след покупката. Ако монтажа се извърши след 2-рия месец, за начало на гаранцията се приема датата на покупка!

Какво включва гаранционното обслужване?

  • Безплатен демонтаж и монтаж на повредената част или цялата инсталация.
  • Отстраняване на всички фабрични дефекти на стоката, проявени в гаранционния срок.
  • Подмяна на дефектните с нови оригинални части.

Ако повредата на гаранционен климатик, закупен от фирма NICEMAG не може да бъде отстранена или не подлежи на ремонт, продукта се заменя с нов!