Онлайн магазин за климатична и отоплителна техника и електроуреди за бита NICEMAG
0% лихва
Сортирай:
Виж продуктите

Плоските бойлери (познати още като бойлери с Flat дизайн) са един вид бойлер, който е изключително икономичен и компактен и служи за награяване на вода в магазини, офиси и частни домове. Техният размер пести пространство, плоския им дизайн ги прави стилни и подходящи за всеки тип интериор. Лесни са за монтиране и инсталация и са често са предпочитани пред стандарните бойлери с водонагревател.

Плоските бойлери са обикновено по-малки като размер от стандартните бойлери, но все пак предлагат висока енергийна ефективност при нагряване на водата. Те могат да се монтират на стената, за да заемат по-малко пространство и придават на помещението допълнителен уют и лукс.

Плоските бойлери могат да функционират на газ, електричество или други видове гориво. Те често разполагат с вградена система за контрол на температурата, която дава възможност на да се регулира температурата на водата според предпочитанията.

Тези бойлери могат да бъдат много подходящи за домове, където има ограничен  капацитет на пространството и има и нужда от постоянно наличие на гореща вода. Също така, те могат да бъдат много ефективни за местата с ниско потребление на вода, като например единични домакинства.

При нас, в NICEMAG ще откриете богат асортимент от висококачествени плоски бойлери на достъпна цени от световно известни наложили се марки. 

 

 

Прочети още