Онлайн магазин за климатична и отоплителна техника и електроуреди за бита NICEMAG
0% лихва
Сортирай:
Виж продуктите

Фурната за вграждане е домакински уред, който е препоръчителен за всяка кухня. Основните предимства на фурната са практичност, комфорт, висока енергийна ефективност, нисък енергиен разход и разнообразни функции. NICEMAG предлага широка гама от модели фурни за граждане, които са с безкомпромисно качество и на изгодни цени. Основната разлика между фурната за вграждане и обикновената фурна, е че първата се монтира заедно с кухненски котлон и така процеса на приготвяне на ястията се улеснява като се пести време и разходи.

Защо фурните за вгравждане са за предпочитане?

Работят бързо, лесно, качествено и безпроблемно и по този начин готвенето се превръща в приятен процес, а приготвената храна има превъзходен вкус!

Едно от първите предимства на този кухненски уред е практичното готвене. При готвене със стандартна печка изразходването на електроенергия е по-големо и непрекъснато трябра да отваряте вратата за да проверите до колко е готово ястието. Имате възможност сами да изберете мястото и височината при монтиране на фурната като е препоръчително да бъде на нивото на очите ви. Така ще можете да проверявате храната, която готвите без излишно навеждане, отваряне на вратата и клякане, което причинява дискомфорт. Идеалният изглед към вътрешността на фурната ще ви осигурни нужното удобство.

Второто преимство е елегантния, стилен дизайн. Модерните модели фурни за вграждане се предлагат в различни и изключително елегантни дизайни, които са подходящи за всеки тип кухненски интериор като му придава допълнителен, неподправен стил. Можете да изберете тематичен дизайн, който допълва останалата част на кухнята стилово и цветово.

Предлагаме на вашето внимание богат асортимент от фурни за вграждане. Те се различават по бранд, модел, тип, допълнителни функции и предимства, но разполагат с качество, което ги обединява- те са изключително мултифункционални.  Така можете да съобразите избора си със своите лични потребности и предпочитания. За ваше допълнително улеснение, можете да се информирате за основните харектиристики на определените модели фурни чрез техните подробни продуктови описания, за да сте сигурни, че сте избрали точната за вас фурна.

Фурните имат допълнителни екстри, които правят процеса на готвене икономичен и приятен и така дори начинаещите домакини могат да развият своя кулинарен потенциал. Благодарение на вградения таймер за програмиране и опция за готвене на пара и полезната функция за самопочистване, готвенето се осъвременява до степен, която е напълно достъпна и удовлетворяваща.

Кои са основните функции на фурните за вграждане, на които да обърнете внимание?

- функции за самопочистване –Това е една от най-полезните и популярните функции и тя работи по няколко начина.  Някои фурни за вграждане разполагат със специални програми, даващи възможност да нагреят вътрешността си до около 500°C.  Сред другите възможности, предлагани на пазара, са почистване чрез пара, както и стъкла, снабдени със специален слой за премахване на мръсотиите.

- брой позиции на рафтовете – с колкото повече възможности за слагане на храна върху рафтовете разполагате, толкова по-качествено ще можете да готвите в своята фурна за вграждане. Така ще успеете да готвите по-голямо количество храна накуп или пък да местите съдовете по-близо или по-далеч от нагревателите според предпочитанията ви и спецификата на ястията.

-Качествени нагревателни елементи на фурната за вграждане, които са покрити- това помага за защита от изгаряния по време на почистване и спира процеса на засъхване на капките от мазнините.

- производител – винаги избирайте фурна за вграждане, която е част от утвърдени производители на световно ниво с добро пазарно име. Тези брандове са доказани на пазара със своето име, ефекитвност и качество. Най-популярнте от тях са Gorenje, Whirlpool, Bosch, Samsung, Hotpoint и др. В NICEMAG ще откриете най-висококачествените уреди от тази категория на изключително изгодни цени.

Прочети още