Често задавани въпроси | Nicemag
Онлайн магазин за климатична и отоплителна техника и електроуреди за бита NICEMAG
0% лихва

Често задавани въпроси

ПРОВЕРЕТЕ ИМЕЙЛА  или ПРОФИЛА СИ В NICEMAG.BG
Фактурата за направената поръчка, ще получите в електронен формат на посочения от вас имейл адрес или в профила ви в nicemag.bg, ако сте се регистрирали.
 

ПРОВЕРЕТЕ ИМЕЙЛА  или ПРОФИЛА СИ В NICEMAG.BG
След завършване на поръчката ви на посочения от вас имейл или в профила ви в nicemag.bg, ако сте се регистрирали, ще получите бутон за генериране на гаранционна карта, от който, ще можете да си разпечатате документа, след като въведете серийните номера на продукта. Ако сте си закупили уред на Neff или Bosch, гаранционната карта е вашата фактура. 

NiceMag  осигурява нужните части или технически компоненти напълно безплатно. Фирмата или техническото лице, което е извършило монтажа констатират и подменят частите. Ако техническото лице откаже да извърши ремонта фирма, NiceMag, ще подсигури мобилен екип за отстраняване на рекламацията.

При покупката на климатик от NICEMAG без монтаж получавате 100% безусловна гаранция  Закупуването на климатик от NICEMAG не ви задължава да заявите монтаж от нас. Ако сами организирате монтажа на климатика получавате  100% валидна търговска гаранцията на уреда ако са спазени изискванията  за монтаж.

Всеки продукт има стандартна гаранция от 2 години. При климатичната техника на някой от производителите,  гаранцията  може да бъде удължена до 5 години в случай, че се извършва профилактика всяка година.

Ако желаете доставката и монтажа да се извърши в един и същи ден от техническия екип е необходимо предварително заплащане по сметка.

След, като завършите поръчката си и сте я потвърдили на наш оператор, информацията с данните за монтажа се препращат към техническо лице, което ще се свърже с вас по телефон за да си резервирате ден и час за монтаж.

След като въведете данните си за доставка и преминете към „Начин на плащане“ ще имате възможност да изберете от посочените опции за плащане както следва: В брой, По банка, С карта или на изплащане

Цената на монтажа зависи от мощноста на уреда, дължината на тръбния път, дали има положен тръбен път, стойки и това дали ги имате или сте си ги закупили отделно, както и от други услуги. По подробна информация можете да намерите тук: "Монтаж и гаранция"

Ако желаете доставката да се извърши от Еконт или Спиди, трябва да заплатите предварително по банков път или да платите с карта в сайта. Повече информация за ,,начини на плащане". 

За да заплатите с карта при получаване на продукта си, е необходимо да уведомите консултант или да отбележите при поръчка в полето ,,Забележка".