Онлайн магазин за климатична и отоплителна техника и електроуреди за бита NICEMAG
0% лихва
Сортирай:
Виж продуктите

Хладилниците с горна камера са идеалната комбинация от функция за охлаждане и функция за замразяване. Те притежават  фукнции с хладилниците с фризер, но замразяващата камера, която стои в горната част на уреда, е с по-малка. Този тип хладилници са подходящи за домакинства, в които основно се готвят пресни храни и не е нужно да се съхраняват голям брой замразени продукти. По този начин се използва оптимално пространството. Хладилниците с горна камера са универсален домакински уред, който може да се използва на вилата, у дома или в офиса и са сред най-предпочитаните продукти.

Когато избирате такъв хладилник, обърнете внимание на:

-размери – това е осно фактор при избора на хладилник, защото е важно внимателно да изработите проекта за своята кухня, така че всеки електроуред и всеки модул да заема правилното място. Сред видовете с горна камера се предлагат модели с височина от 140 до 190 см. Ширината и дълбочина им варират между 55 и 75 см.;

-обем – може да изберете малки модели с обща вместимост 204 литра или на по-масивни, които побират до близо 600 литра;

-ниво на мощност – предложенията на технологичните брандове са с мощност от 74 до 122 W;

-No frost технология – тази опция предпазва от заледяване. С моделите, които имат това качество. почистването на камерата е лесно и не е нужно  да размразявате камерата;

-система за саморазмразяване;

-диспенсър за вода;

-наличие на дисплей – моделите с дисплей показват важна информация, като температура на хладилната част и др.

-с практично разпределение – повечето модели разполагат с рафтове от закалено стъкло, които можете да разпределите по ваш избор.

В NICEMAG ще откриете богат асортимент от висококачествени хладилници с горна камера световни марки като Gorenje, Tesla, Hotpoint и др.

Прочети още