Онлайн магазин за климатична и отоплителна техника и електроуреди за бита NICEMAG
0% лихва
Сортирай:
Виж продуктите

Климатиците с мултисплит системи са модерно и практично решение за всеки дом. Тяхното основно предимство е, че могат да контролират температурата в няколко помещения наведнъж. Тези климатици гарантират равномерно затопляне във всички помещения. Най-важното при тях е че, когато се монтират, трябва да се обърне внимание на разстоянието между двете външни тела.

Дистанцията, която се допуска между тях не трябва да е повече от 10 метра. Монтажът на климатици с мултисплит системи е препоръчително да бъде извършен от професионалист за да гарантира неговата надеждност в дългосрочен план. Доверете се на екипа от професионалисти при монтажа на климатици с мултисплит системи. Този вид климатици са подходящи за случаите, когато жилището е на прекалено застроено място. Мултисплит климатиците пестят електроенергия и са енергийно ефективни. Те дават гаранция за качество и комфорт, имат стилен дизайн и са перфектно допълнение към всеки тип интериор. Зимният сезон ще е изпълнен с наслада и спокойствие в случай, че изберете такъв климатик за вашия дом. Климатиците се предлагат с две или три външни тела както и такива с едно външно тяло, и две вътрешни за идеално отопление. Те са перфектния избор при липса на достатъчно пространство за повече от едно външно тяло с климатик мултисплит. Могат да бъдат монтирани в апартаменти (включително и мезонети), къщи, хижи, магазини, офиси и други помещения за бизнес и корпоративни цели.

В Nicemag ще намерите богато разнообразие от мулти сплит климатици с безкомпромисно качество на световни марки като Bosh, Daikin, Hitachi, Toshiba и др.

Прочети още