Онлайн магазин за климатична и отоплителна техника и електроуреди за бита NICEMAG
0% лихва
Сортирай:
Виж продуктите

Какво е вентилаторен конвектор

Накратко, вентилаторен конвектор е устройство, което излъчва топлина. Те са разработени така, че да съчетават стил, удобство и ефективност. Те се използват в комбинация с термопомпи.

Удачно ли е използването на вентилаторни конвектори за термопомпа

Конвекторът е модерен и високоефективен заместител на конвенционалните радиатори. Освен, че той много по-ефикасно разпределя затопления посредством термопомпата въздух в помещението, той има и едно основно предимство – може да разпределя и студен въздух. Вентилаторът на конвекторът позволява равномерното разпределяне на потока в помещението.

Какъв е принципът на работа на вентилаторен конвектор

Вентилаторните конвектори са оборудвани с множество сензори, които следят въздух, влага и топлина. Те са снабдени с топлообменник и вентилатор. Принципът на работа се състои в това, че хладния въздух преминава през целия конвектор и преминавайки през топлообменника той отнема задържащата се в него топлина. Обичайно вентилаторният конвектор започва да работи при температура на водата от 29 градуса.

Какви са предимствата на вентилаторните конвектори

Основните предимства се състоят в изключително лесния монтаж, удобния дизайн и гъвкавост. Това прави вентилаторните конвектори едно от най-предпочитаните решения за битови клиенти, както и за търговски обекти.

Какви модели вентилаторни конвектори се предлагат от NiceMag

В NiceMag.bg ще откриете следните вентилаторни конвектори на изгодни цени от реномирани производители:

 

Какви видове монтаж се предлагат за вентилаторни конвектори

Ние ще ви предложим професионален монтаж на вентилаторни конвектори. Нашите специалисти имат над 30 години опит в инсталирането на конвектори.

Вентилаторните конвектори могат да бъдат със следните видове монтаж:

Каква площ покриват предлаганите от NiceMag вентилаторни конвектори

Предлаганите от нас вентилаторни конвектори могат да покрият следните площи:

 

Лесно ли се монтира вентилаторен конвектор

Лесният монтаж е едно от основните предимства на вентилаторните конвектори. Въпреки това ние ви съветваме да се доверите на нашите екипи от обучени специалисти в монтирането на вентилаторни конвектори.

Защо да избера вентилаторен конвектор

След като изброихме част от предимствата е време, да погледнем наистина от гледна точка на вашия комфорт. Това е едно от най-удобните и модерни средства за отопление, тъй като ви предлага адаптивен контрол. Това често се случва посредством вграденото им управление, което с лекота ви позволява да управлявате температурата. Дори и да няма такова вградено устройство, вие можете да управлявате вентилаторния конвектор чрез дистанционно управление. Високата им енергийна ефективност ги прави едно от най-икономичните решения на пазара.

Мога ли да получа безплатна консултация от екипа на NiceMag за избор на вентилаторен конвектор

Разбира се. Нашият екип от професионалисти с удоволствие ще ви консултира при избора на подходящия за вашите нужди вентилаторен конвектор. Не се колебайте да се обърнете към нас с всички въпроси, които ви интересуват.

Мога ли да използвам вентилаторни конвектори за охлаждане и отопление

Да, ако имате вентилаторен конвектор, който е свързан с термопомпа, то той може да бъде използван както за охлаждане, така и за отопление.

Предлагат ли се в NiceMag енергоспестяващи конвектори

Всички предлагани от нас вентилаторни конвектори са с изключително висока ефективност, което ги прави и енергоспестяващи. Те са изключително подходящ избор за вашата система.

Защо да закупя вентилаторен конвектор от NiceMag.bg?

Фирма NICEMAG е доверен партньор при продажбата, доставката и монтажа на вентилаторни конвектори от далечната 1990 г., когато е създадена. С над 30 години опит в продажба, монтаж и гаранционен сервиз на вентилаторни конвектори, компанията й нейния екип са се доказали пред хиляди доволни клиенти, които продължават да избират своя доверен партньор в избора на климатик за дома, офиса и всякакви помещения.

Предимствата на NiceMag.bg са:

  • Над 30 години опит на пазара  на вентилаторни конвектори в България
  • Хиляди доволни клиенти със закупени вентилаторни конвектори
  • Богат избор от вентилаторни конвектори на конкуренти цени
  • Отлично обслужване на клиенти и внимание към вашите поръчки
  • Внимание към най-малкия детайл
  • Сертифицирани технически екипи за монтаж на вентилаторни конвектори
  • Професионална консултация при избора на най-подходящите вентилаторни конвектори
  • Предлагаме гъвкави решения съобразени с вашите нужди за закупуване на вентилаторни конвектори
  • Дистрибуция на вентилаторни конвектори до всяка точка на страната абсолютно безплатно
Прочети още