Онлайн магазин за климатична и отоплителна техника и електроуреди за бита NICEMAG
0% лихва
Сортирай:
Виж продуктите

Какво означава канален климатик?

Канални климатици са вид малки климатици, които могат да бъдат поставяни дискретно във вашето помещение. Закупуването на канален климатик ще ви позволи да спестите място и да извършите т. нар. „невидим монтаж“, с който да поставите каналния климатик в окачения таван.

Какви са предимствата на канални климатици?

Основното предимство на един канален климатик е възможността му да се комбинира с няколко вътрешни тела, така че да климатизирате например до 5 помещения едновременно. Друго огромно предимство на канален климатик е че той използва ефективно пространството в окачения таван и следователно не заемат място в самото помещение. Освен това дизайнът на помещението не се нарушава от поставянето на канален климатик.

Какви са недостатъците на канални климатици?

Като основен недостатък изтъкваме необходимостта от висока първоначална инвестиция, но ние предлагаме закупуване на канален климатикна топ цени, както и възможност за закупуване на климатик на изплащане.

Какви модели канални климатици се предлагат в NiceMag.bg?

Разполагаме с канални климатици на склад в различни класове на производителност за вашите индивидуални нужди. Те са идеални за сгради като ресторанти, концертни зали или хотели, където се използват на нивото на пода. При нас ще откриете следните предложения:

Каква площ покриват предлаганите от NiceMag.bg канални климатици?

При нас ще можете да откриете вашия канален климатик за помещение от 15 м2 до 125 м2.

Какава е предлаганата от вас мощност в BTU на канални климатици?

При нас ще откриете точния канален климатик за вашите нужди, като предлагаме канални климатици с мощност от 9 000 BTU до 60 000 BTU. Как да изберете необходимата ви мощност в BTU можете да видите в нашата блог статия.

Мога ли да получа помощ от екипа на NiceMag.bg при избора на канален климатик?

Да, разбира се. Нашият екип с удоволствие ще ви предложи безплатната си експертна консултация при избора на канален климатик. Необходимо е само да се свържете с нас и ние ще отговорим на всички ваши въпроси.

Имат ли предлаганите от NiceMag.bg канални климатици гаранция?

Всеки един от предлаганите от нас колонни климатици разполага със стандартна гаранция от две години, като нашия сайт предлага възможността да се добави удължена гаранция до 5 години.

Лесно ли се монтира канален климатик?

Ние в NiceMag.bg разполагаме с лицензирани и обучени професионалисти, които ще монтират професионално и отговорно вашия колонен климатик, като няма да се налага да се тревожите за сложността на операцията.

Защо да изберете колонен климатик от NiceMag.bg?

Фирма NICEMAG е доверен партньор при продажбата, доставката и монтажа на канални климатици от далечната 1990 г., когато е създадена. С над 30 години опит в продажба, монтаж и гаранционен сервиз на климатици, компанията й нейния екип са се доказали пред хиляди доволни клиенти, които продължават да избират своя доверен партньор в избора на канален климатик.

Предимствата на NiceMag.bg са:

  • Над 30 години опит на пазара на канални климатици в България
  • Лицензиран представител на канални климатици Mitsubishi Heavy в България
  • Хиляди доволни клиенти със закупени канални климатици
  • Богат избор от канални климатици и климатични системи на конкуренти цени
  • Отлично обслужване на клиенти и внимание към вашите поръчки
  • Внимание към най-малкия детайл
  • Сертифицирани технически екипи за монтаж на канални климатици
  • Професионална консултация при избора на най-подходящия за вас канален климатик
  • Предлагаме гъвкави решения съобразени с вашите нужди за закупуване на канален климатик
  • Дистрибуция на климатици до всяка точка на страната напълно безплатно.

В края на 2020 г. НайсМаг открива своя онлайн магазин, с който цели да достигне по-бързо и по-гъвкаво до своите крайни потребители.

 

Прочети още