Онлайн магазин за климатична и отоплителна техника и електроуреди за бита NICEMAG
0% лихва

Daikin

Daikin е световен бранд с доказано качество и глобален лидер в разработването и производството на всички решения за климатизация, отопление, вентилация и хладилни агенти за жилищни, търговски и промишлени приложения. Централата на Daikin Industries е в Осака, Япония.

Какви са предимствата на брандът Daikin?

Водещи в иновациите и качеството

Осигуряването на комфорт и индустриални решения в домовете и бизнеса, като същевременно се зачита повишената загриженост за околната среда, изисква най-високи нива на иновация и качество.  Daikin  създава  индустриални революции като VRV и инверторно управление, технологии, които продължават да се превръщат в нови нива на ефективност и комфорт. Те са единственият производител на оборудване в индустрията, който участва в разработването на по-добри хладилни агенти, които са по-безопасни за околната среда.
Пълният комфорт и обслужване изисква пълна продуктова гама: пречистване на въздуха, сплитове, VRF системи, приложни продукти, климатични камери и вентилаторни конвектори. Всички продукти на бранда притежават технологично съвършенство и внимание към детайлите.

В Nicemag може да откриете богат асортимент от продукти на Daikin-(климатици, термопомпи, влагоабсорбатори и газови котли) на супер цена!