Онлайн магазин за климатична и отоплителна техника и електроуреди за бита NICEMAG
0% лихва

Не подценявайте профилактиката!
      За да посрещнете зимата в уюта на топлия си дом, не подценявайте периодичната профилактика, която е от изключителна важност за изрядната работа на машината. Все пак няма да е приятно да останете на студено при минусови температури навън.

      Свържете се със специалист, ако забележите проблем в работата на климатика. Не пренебрегвайте странния шум, теча, миризмата… Трябва да знаете, че и най-малкият проблем, ако не се отстрани навреме, може да доведе до по-сериозна повреда на машината. Правилната грижа за климатика е ваша отговорност.

    Имайте предвид и характеристиките на дома си. Не може да очаквате, въпреки че вашият климатик работи на максимални температури, да сте на топло, ако дограмата ви зее или има пролуки около вратите.

    Ако климатикът ви разполага с функцията за Wi-Fi управление, използвайте я. Така безпроблемно, през екрана на смартфона или лаптопа, бихте могли да контролирате работата на машината си.

       Подменяйте климатика си. Климатикът е скъпа инвестиция с дългогодишен срок на годност, но трябва да имате предвид, че моделите се усъвършенстват постоянно. Затова ако искате да имате по-икономична, по-ефективна, по-безшумна машина, не пестете средства, закупувайки по-съвременен модел инверторен или хиперинверторен климатик.