Онлайн магазин за климатици, конвектори и бойлери NiceMag
0% лихва
Сортирай:
Виж продуктите

Хиперинверторните климатици са инвестиция за дома, която определено си струва. Това са климатични системи изработени от висококачествени композитни материали, стилен дизайн и допълнителни части. При закупуването на хиперинверторен климатик, трябва да обърнете внимание на това той да е:

-Възможно най-икономичния климатик за отопление;

-Има гаранция предоставена от производителя;

-Притежава достатъчно на брой функции;

-Има сензори за движение и присъствие в помещението;

-Да разполага с добро покритие и електрическа мощност и др.

Може да намерите всички тези и други важни характеристики на нашия сайт!

Какво представляват хиперинверторните климатици? Това са по-икономични, практични, надеждни и стилни електроуреди за отопляване и охлаждане на въздуха в различни помещения. Този тип климатици са с най-висок енергиен клас и са предпочитани. Подходящи са за всеки тип интериор и са с доказано качество на разумна цена, което им дава възможност да бъдат сред най-търсените уреди от този тип. Те са най-добрия избор, който индустрията за отопление може да достави на потребителите. Друга тяхна характеристика е фактът, че се монтират лесно и безпроблемно, като за целта трябва да се обърнете към професионалист в тази област. Намират най-често приложение в дома и офиса като гарантират комфорт и нисък енергиен разход. Каква е основната разлика между инверторни и хиперинверторни климатици? С инверторни климатици клас ААА ще получите желаното удобство за вашия дом и сигурно, равномерно отопление на помещението, в което е монтиран климатикът. С хиперинверторни климатици ще спрете да се тревожите за високите сметки за ток и наличието на застоял, вреден въздух. Този тип климитици освежават въздуха, гарантирано се грижат за околната сред и тяхна помощ ще получите необходимата сигурност през студените месеци.

При нас, в NICEMAG може да откриете хиперинверторни климатици с безкомромисно качесто от световни и доказани марки като Daikin, Hitachi, Gree, Mitsubishi Electric, Fijutsu и др.

Прочети още