Онлайн магазин за климатична и отоплителна техника и електроуреди за бита NICEMAG
0% лихва
Сортирай:
Виж продуктите

Хладилните витрини обикновено намират приложение в магазини, ресторанти и хотели, но понякога биват закупувани и за офиси и домове. Препоръчително е да се използват тогава, когато трябва да се охлаждат храни и напитки в големи количества. Витрините са практични и удобни както за персонала на конкретния обект, така и за всички клиенти, защото са лесно достъпни за процеса на самообслужване и обслужване.

На какво да обърнете внимание, когато избирате хладилна витрина?

Първият и основен фактор е размерът на хладилната витрина. Трябва да бъде съобразен с мястото, където ще я поставите. От друга страна трябва да сте наясно с количеството храни или напитки, които предвиждате да съхранявате в нея. От значение е да сте измерили конкретно параметрите, които са предвидени за уреда, особено ако е за вграждане. Също така имате възможност да изберете между модели с малки размери, които да монтирате над друг фризер или хладилник или да се спрете на големи хладилни витрини с повече рафтове. Не забравяйте да обърнете внимание на предназначението на хладилната витрина. В зависимост от целта, с която я купувате, тя може да има различно разположение на вътрешното пространство. Може да е предназначено за бутилки, за месни продукти и др. Модерната тенденция за хладилните витрини е те да се проектират да функционират във възможно най-икономичен режим. Благодарение на пестенето на електроенергия не само спада броя на въглеродните емисии, които се отделят в околната среда, но се спестява много и от разхода на електроенергия. Моделите за вграждане са предвидени за оптимално интегриране в помещението. Някои от хладилните витрини разполагат с добавен фризер. Те могат да се използват както се охлаждане, така и за дълбоко замразяване на хранителни продукти. Трябва да се вземе под внимание и механизмът на отваряне, защото това е важно за правилната работа с уреда. Вие сами трябва да определите от коя страна би било добре да се отваря вратата за ваше удобство и улеснение.

Какви са предимствата на хладилните витрини?

Сред добавените допълнителни предимства на хладилните витрини са диспенсър за вода, дигитален дисплей, саморазмразяваща система. Допълнителните екстри са налични при моделите с по-висок клас. В NICEMAG ще откриете богат асортимент от висококачествени хладилни витрини на достъпни цени от признати и наложили се марки на световния пазар като Liebherr, AEG и други.

Прочети още