Пакетна цена | Nicemag
Онлайн магазин за климатична и отоплителна техника и електроуреди за бита NICEMAG
0% лихва

Пакетна цена

Вие сте новодомец и се нуждаете от обзавеждане на дома с битови електроуреди и климатична техника или просто искате да я подмените поради остарялост и нефункционалност?

През изминалите 30г. ние от NICEMAG съсредоточихме усилията си в изграждане на коректна и професионална връзка с Вас – нашите клиенти, базирана на индивидуален подход, грижа и взаимно доверие. Огромно е удовлетворението, когато вече порасналите деца на нашите клиенти от „вчера” ни се доверят, за да обзаведат своя нов дом с техниката, която предлагаме. Всички знаем какви енергия, време и финансови средства коства това. Именно по тази причина ние - екипът на NICEMAG решихме да създадем услугата ГРАБНИ СИ ОФЕРТА, с която максимално да улесним избора на стоки при обзавеждането на вашия дом, както и да облекчим бюджета ви, свързан с една такава голяма стъпка.

Изготвянето на индивидуална оферта е абсолютно безплатно и е валидно за обща стойност на избраните стоки не по – ниска от 799 лв.

От ГРАБНИ СИ ОФЕРТА можете да се възползвате също и при обзавеждане на търговски помещения, офиси, складове с отоплителна или климатична техника.

Опишете предпочитанията си относно уреди, търговски марки, ако имате предпочитания, както и някои характеристики.

Нашият екип ще се свърже с вас за уточняване на детайлите около вашето запитване, след което ние ще изготвим индивидуална оферта, съобразена изцяло с изискванията ви, на максимално ниска пакетна цена, без да е необходимо да правите компромиси с качеството на желаните продукти.