Онлайн магазин за климатична и отоплителна техника и електроуреди за бита NICEMAG
0% лихва

Нека си представим следната ситуация:

От близо 10 години разполагате с климатик, но не работи както трябва. Нито охлаждането, нито затоплянето е ефективно, но въпреки това сметките за ток растат. Мислели сте да го сменяте, но все не сте намирали време. В този случай, възможностите са две- да се ремонтира стария климатик, като разходите ще са равни на цената на новия, или да го смените с нов, който разполага с дълъг гаранционен срок. Добрата новина е, че и сметките ви ще станат по-ниски без това да е за сметка на качеството и ефективността на работа на новия климатик.

Ето защо ви препоръчваме да се снабдите с нов климатик още сега:

1.Ще плащате значително по-малки сметки за ток.

  • Темата за неефективното охлаждане и отопление в дома, които въздействат негативно на вашите финанси е отново в сила. Когато смените стария си климатик, с нов веднага ще усетите разликата във вашите разходи, тъй като той функционира правилно и не е на лице ощетяване в нито един аспект.

Много повече комфорт.

Новите и модерни технологии при климатиците ви дават сигурност и комфорт на високо ниво. Чрез тези функции, вие ще се радвате на чист въздух, без излишно течение и няма да има опасност да станете жертви на различни алергични реакции.

Ефективността е подобрена

Когато е на лице енергиен клас с по-високо ниво, се наблюдава по-качествено разпределение на въздушния поток и по-ефективно отопление и охлаждане.

По-чист въздух.

  • Климатиците от ново поколение, разполагат с богат асортимент от пречистващи филтри и системи, което въздейства благоприятно на въздуха. В повечето модерни климатици вече е на лице функцията самопречистване и системи, които деактивират алергените.
  • Щадящ околната среда

Много климатици  се създаван с фреон R32, който е по-безопасен и по-екологичен в сравнение с предишните фреони прилагани в климатизацията от битов характер.. Когато закупите климатик с фреон R32 ,Вие ставате съпричастни към околната среда и съдействате за намаляване на глобалното затопляне. 

Без сметки за поддръжка.

След  като гаранцията изтече, вие ставата финансови отговорни  за ремонтите на вашия климатик. Цената на ремонта понякога е равна на тази за нов климатик, ако проблема е по-сериозен. Когато сменяте стария климатик с нов получавате г обслужване от гаранционен характер, което изцяло поема ремонтите.

По-ниски нива на шум.

Една от най-главните разлики между старите и новите климатици е това колко тихи са новите модели. За 10 години разлика, се наблюдава спадане на нивата на шум около 20 dB. Само до преди няколко години, доста хора не желаеха климатици в детската стая и спалнята заради шума, но модерните климатици са напълно безшумни и не създават никакво излишно течение във въздуха.

Повишава стойността на дома.

Ако планирате продажба на вашия дом и  искате да се повиши стойността му, подмяната на стария климатик с нов е успешно решение за това начинание. По този начин бихте могли да откриете купувачи много по-лесно.

 По-стилен дизайн.

  • Брандовете, които отговарят за климатичните технологии през последните години се състезават не само да създават все по-модерни климатици, но и да бъдат все по-стилни и визуално ефектни. Климатикът в наши дни, е част от интериорния дизайн и от особено значение да го допълва по естетически начин. Моделите на съвременните климатици са все по-семпли, изработени от леки материали, които често напомнят на стъклени или дървени.