Услуги | Nicemag
Онлайн магазин за климатична и отоплителна техника и електроуреди за бита NICEMAG
0% лихва

Услуги

Услуги, които се предлагат от NICEMAG:

Професионална безплатна консултация за избор на подходящ продукт при закупуване

Ако се нуждаете от консултация при избор на климатик относно размера, марката и модела и кое е най-подходящото място за монтаж, не се колебайте да се свържете с нас на телефон: 0877542034 в рамките на работното време, от 9 – 19 ч. всеки ден, от понеделник  до събота и нашите консултанти ще ви окажат нужното съдействие.

Монтаж на климатична техника

При закупуване на климатична техника от NICEMAG, покупката на който и да е продукт от предлаганите в сайта не е обвързан с монтаж от наши специалисти, както и цената за монтаж не е включена в цените на продуктите. Въпреки това за нас ще бъде удоволствие да сме ви полезни и ако вие заявите желание за квалифициран монтаж от NICEMAG .

Грабни оферта

В стремежа си да сме сигурен партньор, на който може да се разчита във всяка ситуация, ние създадохме услугата Грабни оферта. С нея ние вярваме, че ще ви улесним както в избора на най – подходящите и предпочитани от вас стоки при обзавеждане на вашия нов дом, офиси или други търговски помещения, така и с индивидуален подход относно допълнителните отстъпки, които ще включим при изготвяне на вашата персонална оферта. За да се възползвате от услугата прочетете тук.