Доставка | Nicemag
Онлайн магазин за климатична и отоплителна техника и електроуреди за бита NICEMAG
0% лихва

Доставка

Доставка

Магазин NICEMAG извършва безплатна доставка при покупки на стоки на стойност над 100лв. със следната  куриерска фирма: Transpress 
В условията за доставка е включен преглед.

При покупки на стойност под 100лв., както и с различни от споменатите куриери (по  ваш избор), разходите по доставката са за сметка на получателя.

За ваше удобство доставките на стоки се извършват до адреса, който е посочен. В случай, че сте избрали плащане с наложен платеж, вие можете да направите това и с карта през мобилен ПОС терминал, с който служителя на куриерската фирма разполага. За тази цел трябва да отбележите това предварително при оформяне на поръчката си.

След като направите вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за нейното потвърждаване.

Срокът в който ние ще изпратим желаната от вас стока е от 1 – 3 работни дни. В деня на доставяне, вие ще получите уведомително съобщение от съответната куриерска фирма.

Тъй като доставките на стоки са пряко свързани с работния календар на фирмите - куриери, потвърждаване на поръчките и тяхното изпращане се извършва в първия работен ден след празнични( почивни) дни.

Ако желаният продукт, предлаган в магазин NICEMAG е с изчерпана наличност и ние не сме успели да отразим това своевременно, консултант от нашия екип ще се свърже с вас , за да ви уведоми.