Начини на плащане | Климатици и климатични системи. Монтаж и гаранционен сервиз на климатици, инверторни климатици, хиперинверторни климатици и др.
Онлайн магазин за климатици, конвектори и бойлери NiceMag
Промоции

Начини на плащане

Наложен платеж

Вие можете да заплатите избраните стоки от NICEMAG с наложен платеж - в брой при доставяне, като извършите включения в условията за доставка преглед. Платежният документ издаден от куриера се прикрепя към фактурата,( която ще получите по имейл) след като я принтирате на хартиен носител.

Плащане с карта при получаване

Плащането при получаване е възможно през мобилен ПОС терминал, с който разполага служителят от съответната куриерска фирма. Като при желание за плащане с карта при получаване е необходимо предварително да отбележите това, докато изготвяте своята поръчка. Платежният документ издаден от куриера се прикрепя към фактурата,( която ще получите по имейл) след като я принтирате на хартиен носител.

Плащане с карта в сайта

При желание за плащане стойността на поръчката  с карта в сайта, можете да направите това със системата на KBC Банк България, която гарантира сигурно и защитено плащане. Банковите карти, които може да използвате са: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron и др. Транзакционната валута при плащане с карта е български лев (лв.)

Плащане по банков път

При избор на плащане по банков път, плащането се извършва след издаване на фактура от Търговеца.

На изплащане

В случай, че изберете варианта стоки на изплащане, това е възможно със услугата стоков кредит чрез TBI Bank – одобрение до минути, бързо, лесно, удобно, изцяло онлайн, без да е нужно посещение на офис. За целта разгледайте лизинговите планове за всеки продукт чрез електронния калкулатор (бутон Купи на изплащане) и изберете най – удобния за вас, попълнете данните за кандидатстване и до няколко минути заедно с наш служител ще можете да завършите поръчката си.